Bedrijfsaansprakelijkheids verzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)

Tijdens het uitoefenen van uw bedrijf loopt u het risico schade aan anderen toe te brengen. Als u of een medewerker van u onbedoeld schade veroorzaakt bij een klant dan kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Dit geldt tevens voor ongeval van een medewerker. De kans daarop en de omvang daarvan zijn sterk afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten. Zo loopt een bedrijf dat fietsen maakt, andere risico’s dan bijvoorbeeld een winkelbedrijf. U begrijpt, dit vergt maatwerk waarbij het belangrijk is dat uw verzekering goed aansluit op uw bedrijfsactiviteiten. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven aangevuld met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en WEGAM polis kunnen deze risico’s afdekken.

Kosten Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven

De premie is afhankelijk van uw werkzaamheden. De FinSafe-adviseur kan u hierbij natuurlijk uitstekend van dienst zijn. En dit niet alleen voor het samenstellen van de juiste dekking, maar ook met gerichte preventieadviezen om de kans op schade te verkleinen. Het aansprakelijkheidsrisico van uw bedrijf kunt u via Finsafe niet alleen goed, maar ook voordelig verzekeren.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2023 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.