Scooterverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Motorverzekering

Verzekeringen voor snorfietsen, scooters en bromfietsen

Of u nu 16, 45 of 75 bent, een bromfiets, scooter of brommobiel heeft de juiste verzorging en aandacht nodig. Niet alleen door voorzichtig te zijn of door uw motorvoertuig te poetsen, maar juist door na te denken over wat te doen bij schade. Om te zorgen dat u de juiste dekking kiest heeft Finsafe een motorverzekering die aansluit op uw wensen. Landelijk is vastgesteld dat een WA-dekking verplicht is. Uiteraard kan er altijd voor een uitgebreider pakket gekozen worden. Er is keuze uit drie verschillende verzekeringsvormen. Namelijk de WA, WA Beperkt Casco of Allrisk. Uiteindelijk is er voor iedereen een passend pakket, zodat u zorgeloos kan toeren.

Soorten autoverzekeringen

WA
Dekt schade aan anderen en hulp na een ongeval.

WA + Beperkt Casco
Dekt schade aan anderen, hulp na een ongeval, diefstal, inbraak, brand, storm en ruitschade.

Allrisk
Dekt schade aan anderen, hulp na een ongeval, diefstal, inbraak, brand, storm, ruitschade, vandalisme en schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt.

De afgelopen jaren zijn het aantal verzekeraars sterk toegenomen, hierdoor zijn de premies van onder andere autoverzekeringen gedaald. Dit kan een reden zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor jou. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals voorwaarden, kwaliteit, maar zeker ook dienstverlening. Wij zijn er voor iedereen die graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

Een No-Claimkorting bouwt u op door jarenlang schadevrij te rijden. Na een aantal schadevrije jaren kan deze korting oplopen tot wel 75% op uw motorverzekering. Door de juiste dekking te kiezen kunt u met een gerust hart met uw trouwe tweewieler de weg op, zonder u zorgen te maken over schade(s). Want dat zit met een Motorverzekering van FinSafe wel snor.

Op zoek naar de goedkoopste motorverzekering? Wij zijn er voor iedereen die graag goed en voordelig zijn motorverzekering wil afsluiten.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2022 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.