Reisverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Europa Wereld
Ja Nee

Genieten en onbezorgd op vakantie

De koffers gepakt, de laatste elektronische apparaten uitgezet en klaar om in de taxi richting het vliegveld te stappen. Met een reisverzekering van FinSafe bent u vrij van zorgen.

Wij zorgen ervoor dat u een dekking heeft die bij uw persoonlijke reisstijl past. Het kan namelijk zijn dat uw buurman vaker op vakantie gaat dan uzelf. Dan is het verstandig om te informeren welke reisverzekering geschikt is voor uw reisgedrag.

Soorten reisverzekering

Er zijn twee reisverzekering mogelijkheden. Namelijk de doorlopende en de kortlopende reisverzekering van FinSafe.

  1. Doorlopende reisverzekering
  2. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering de keuze voor u. U bent op deze manier tijdens al u vakanties, maar ook weekendtrips ingedekt tegen mogelijke noodgevallen. Het voordeel hiervan is dat u eenmalig poliskosten betaald en daarna niet meer hoeft na te denken over een reisverzekering. Heel prettig als spontaan een weekendje Parijs wordt gepland!

  3. Kortlopende reisverzekering
  4. De kortlopende reisverzekering is voor mensen die minder dan twee keer per jaar op vakantie gaan. Het voordeel van een kortlopende reisverzekering is dat alleen poliskosten betaald worden wanneer deze reisverzekering actief is. Dezelfde service en dekking worden verschaft voor een zelf samen te stellen periode.

Zowel de doorlopende als kortlopende reis verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt. Laat u door ons informeren. We zijn er voor iedereen die graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2022 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.