Rechtsbijstandverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Wat is rechtsbijstand?

Rechtsbijstand is hulp bij juridische kwesties. Twee aspecten die centraal staan bij rechtsbijstandverzekering zijn: het leveren van juridische kennis en het bieden van financiële verlichting.

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Wist u dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, ruzie met de buren, een probleem in het verkeer of juist een conflict op het werk? Aangezien er steeds meer regels en wetten zijn in Nederland is een rechtsbijstand een must. Rechtsbijstand zorgt namelijk voor inhoudelijke kennis, ondersteuning en tevens bent u financieel ingedekt.

Voordeel Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp is vaak erg duur. Het is dan ook voordeliger om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u verzekerd en kunt u genieten van professionele juridische hulp wanneer u die nodig heeft.

U zoekt een goede verzekering met uitgebreide voorwaarden? We zijn er voor iedereen die graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

TIP: voorkom dubbele dekking

Check vooraf of er geen rechtsbijstand in een eerder afgesloten pakket zit. Het kan namelijk voorkomen dat er in jouw woonhuis-, auto- of aansprakelijkheidsverzekering al een rechtsbijstand zit.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2022 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.