Aansprakelijkheidsverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Wat is aansprakelijkheid?

Bij aansprakelijkheid is de vraag wie er aansprakelijk is in het geval er iets mis gaat. Bent u schuldig, dan wordt u aansprakelijk gesteld. Bijvoorbeeld schade is dan veroorzaakt door uw toedoen. Daarnaast kunt u ook aansprakelijk gesteld worden wanneer er schade wordt veroorzaakt door uw huisdier of kind. Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat u hiertegen bent ingedekt.

Een voorbeeld:

Uw zoon gooit bij oma per ongeluk een dure vaas kapot of u steekt zonder op te letten de weg over waardoor een auto moet uitwijken en tegen een boom botst. Het is niet met opzet, maar u of uw gezin is in deze gevallen wel aansprakelijk voor de schade. In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar bij het laatste voorbeeld kan de kosten voor de schade hoog oplopen. Dit kan zich voordoen doordat de bestuurder als gevolg van het ongeval bijvoorbeeld blijvend invalide raakt.

Aansprakelijkheidsverzekering van FinSafe

Aansprakelijkheden als gevolg van onbedoeld veroorzaakte schades kunt u als particulier afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u volledig verzekerd. Bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering kunt u zelf de keuze maken wie er onder de dekking valt. Denk hierbij aan gezinsleden en/of huisdieren. FinSafe zorgt voor iedereen die graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

Wereldwijde dekking

Een ongeluk kan iedereen overkomen. Daarom is het prettig om te weten dat de aansprakelijkheidsverzekering van FinSafe een wereldwijde dekking garandeert. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer uzelf of uw zoontje een ruit stuk maakt in het gehuurde vakantiehuis. U bent namelijk verzekerd wereldwijd.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2022 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.