Inboedelverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Wat valt er onder inboedel?

Inboedel is een omvattend woord voor de spullen die tot u huishouden behoren. Inboedel kan gezien worden als spullen die meegenomen kunnen worden tijdens een verhuizing. Denk aan tafels, stoelen, banken, gordijnen of tv’s. De waarde van de inboedel valt vaak hoger uit dan men in eerste instantie denkt. Dit komt omdat zaken zoals apparaten en kleding soms worden vergeten. Met een inboedelverzekering zorgt u ervoor dat wanneer er schade of verlies optreed aan uw inboedel, zonder dat er opzet aan te pas kwam, u daartegen verzekerd bent.

Wat is een inboedelverzekering?

Met een inboedelverzekering verzekert u uw gehele inboedel (zoals hierboven benoemd) tegen schade van buitenaf. Let op: spullen die vast aan uw huis zitten, vallen ze niet onder de inboedelverzekering. Bekijk dan de opstalverzekering. Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade door brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade.

Tip: zorg ervoor dat u niet bent onderverzekerd

Uw inboedelverzekering staat vast. Toch kan het voorkomen dat de waarde van uw inboedel stijgt. Zorg er dan ook voor dat u ieder jaar een inboedelcheck verricht. Door deze Inboedelcheck controleert u of de waarde van uw inboedelverzekering overeenkomt met het bedrag waar u voor verzekerd bent. Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. Mocht u onderverzekerd zijn, dan kan het zijn dat niet de volledige schade uitgekeerd wordt.

U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij zijn er voor iedereen die in Maastricht en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2022 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.