Autoverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Bereken je premie of sluit direct af!

Autoverzekering

Auto’s zijn er in verschillende maten, vormen, prijsklassen en merken. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak auto, de een kiest voor een sportieve hatchback, terwijl de andere denkt aan zijn gezin en kiest voor een praktische stationwagen. Toch willen we een ding allemaal hetzelfde: uw eigen auto kunnen gebruiken wanneer deze echt nodig hebben. Een autoverzekering van FinSafe biedt deze garantie.

Een auto zo goed mogelijk verzekeren is een must. Naast het feit dat een auto verplicht een WA-dekking behoort te hebben, is het prettig om te weten dat er meerdere pakketten zijn. U kunt kiezen tussen WA, WA + Beperkt Casco of Allrisk.

Soorten autoverzekeringen

WA
Dekt schade aan anderen en hulp na een ongeval.

WA + Beperkt Casco
Dekt schade aan anderen, hulp na een ongeval, diefstal, inbraak, brand, storm en ruitschade.

Allrisk
Dekt schade aan anderen, hulp na een ongeval, diefstal, inbraak, brand, storm, ruitschade, vandalisme en schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt.

De afgelopen jaren zijn het aantal verzekeraars sterk toegenomen, hierdoor zijn de premies van onder andere autoverzekeringen gedaald. Dit kan een reden zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor jou. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals voorwaarden, kwaliteit, maar zeker ook dienstverlening. Wij zijn er voor iedereen die graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

TIPS

  • Wanneer uw auto ouder dan 5 of 10 jaar is, is het verstandig om te kijken of u de dekking moet aanpassen. Het kan zijn dat een ander pakket dan beter bij jou situatie past.

  • Wanneer u een dekking voor verkeer heeft in uw rechtsbijstandverzekering dan hoeft u niet te kiezen voor een aanvullende rechtsbijstandverzekering.