Ongevallenverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Wat verstaat men onder een ongeval?

De definitie van een ongeval is door verzekeraars vastgesteld op het volgende: een plotseling, onverwacht, van buiten inwerkend geweld op het lichaam van de verzekerde, waaruit rechtstreeks een medisch vast te stellen lichamelijk letsel is ontstaan, of zijn of haar dood. Een ongevallenverzekering zorgt ervoor dat wanneer een ongeval zich mocht voordoen, u een goede dekking heeft.

Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje terwijl de gevolgen zowel lichamelijk, geestelijk als financieel zwaar kunnen zijn. Een ongeluk is zo gebeurd zonder dat u het verwacht. Zo kan er makkelijk thuis of uw werkplek iets misgaan. Een ongevallenverzekering zorgt voor de juiste dekking van de kosten wanneer een gezinslid invalide raakt of in het ergste geval komt te overlijden.

Voor wie is een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering is er voor iedereen, aangezien iedereen onverwachts een ongeluk kan krijgen. U kunt zelf de keuze maken om voor uzelf of samen met uw partner of gezin een ongevallenverzekering af te sluiten.

Wilt u uzelf en anderen verzekeren tegen eventuele schade door een ongeval? Sluit dan een ongevallenverzekering af.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2022 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.