Woonhuisverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Wat is een woonhuisverzekering?

Het kan voorkomen dat uw woning onbewoonbaar wordt verklaard. Met een woonhuisverzekering (ofwel opstalverzekering) zorgt u ervoor dat u uw huis verzekerd voor een bedrag dat nodig is om het huis opnieuw te bouwen. Prettig is dat wanneer de schade hersteld moet worden u geen spaargeld hoeft in te leggen. De waarde van het huis wordt berekend aan de hand van de inhoud van de woning en het type huis.

Waarom een woonhuisverzekering?

Onder een woonhuisverzekering vallen, in tegenstelling tot een inboedelverzekering, wel alle spullen die vast zitten aan een huis. Denk hierbij aan rolluiken, zonnepanelen, vloeren, maar ook een garage. Met een woonhuisverzekering bent u verzekert tegen schade aan uw huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade.

U zoekt een woonhuisverzekering met een scherpe premie en een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing. We zijn er voor iedereen die graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

Voorkom onderverzekering

Niks is zo vervelend dat wanneer er schade optreedt aan uw woning u het schadebedrag niet volledig vergoed krijgt. Door ieder jaar de herbouwwaarde te berekenen, kunt u nagaan of het verzekerd bedrag nog correct is. Op deze manier voorkomt u dat u onderverzekerd raakt.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren


Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2022 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.