Uitvaartverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Goed geregeld voor uw nabestaanden

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart? Overleg met elkaar welke wensen u voor een uitvaart heeft. Dan weet u gelijk hoeveel geld nodig is voor de gewenste uitvaart.

Uitvaartverzekering Brunssum en omgeving
De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Voor een bescheiden afscheid moet u al snel op € 4.500,- rekenen. Met een Uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten. U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De Uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger. Vraag ons naar een op maat afgestemd.

We zijn er voor iedereen die in Brunssum en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

<

Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2023 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.