Opstalverzekering

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Uw kostbaar woonhuis beschermd.

Het zal u maar gebeuren dat uw huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van uw woning valt. Met een woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade.

De premie voor de woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) is gebaseerd op de herbouwwaarde van uw woning. Dit is het bedrag dat nodig is om uw huis opnieuw te bouwen. De meeste verzekeraars berekenen deze waarde aan de hand van de inhoud van de woning en het type huis.

Opstalverzekering Koog aan de Zaan en omgeving

U zoekt een woonhuisverzekering met een scherpe premie en een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing. We zijn er voor iedereen die in Koog aan de Zaan en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

<

Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2023 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.