Hypotheekbescherming

Scherpe premies met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Hypotheekbescherming (woonlastenverzekering)

Tijdens het afsluiten van een hypotheek vinden wij het belangrijk dat wij uw wensen meenemen in het beslisproces. Daarom is het van belang dat wij de hypotheek beschermer van FinSafe aan u voorleggen. U sluit een hypotheek af wanneer u zeker bent van een maandelijks inkomen. Een baan waardoor u een hypotheek iedere maand kan betalen, oftewel een financieel stabiele situatie. Toch is er altijd een kans dat u deze baan door omstandigheden verliest. Wij vinden het daarom van belang dat wij u informatie verschaffen over de financiële risico’s die u loopt bij het afsluiten van een hypotheek. Op deze manier kunt u samen met de adviseur van FinSafe de juiste keuze maken.

Wij denken mee wanneer u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of zonder werk komt te zitten. Vaak heeft dit invloed op uw financiële situatie. Kunt u in deze gevallen de afgesloten hypotheek nog wel betalen? Met een hypotheekbescherming krijgt u bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid een maandelijkse uitkering. Op deze manier kunt u uw hypotheek blijven betalen en heeft u de tijd om te herstellen of een nieuwe baan te vinden.

Meer weten over de bescherming van uw hypotheek, laat u adviseren door FinSafe voor de juiste oplossing. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een passende dekking mocht er onverwachts iets misgaan in de financiën.

Vrijblijvend gesprekDirect verzekeren

<

Klanten over ons:

"Wat mij zelfstandig niet lukte heeft de adviseur voor elkaar gekregen. De terugkoppeling steeds na ieder gesprek of iedere afspraak met de bank werd keurig meteen gedaan. Per app, omdat dat sneller ging maar het kon net zo goed per email of telefoon. Een zeer prettige communciatie. De adviseur maakt waar waar hij voor staat."

K. Peulen

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!

Copyright 2023 finsafe.eu | Visualnet.nl © Alle rechten voorbehouden.